TUdor Community of High Education
Publicație online semestrială pentru adolescenți 

TUCHE

                            
                                    Numarul 4 - februarie 2016

Accesorii de sezon...

În 2016, la modă sunt cerceii giganţi ornamentali, denumiţi de creatorii lor “gheaţă curgatoare”. Designerii spun că nu mai ai nevoie şi de alte accesorii, pentru că podoabele pentru urechi vor da ţinutei tale un stil unic, inconfundabil, fără a te încărca prea mult. Accesoriile ideale au fie pietre preţioase sau semi-preţioase, ori componente cât mai colorate, pentru un efect wow. Desigur, cele mai râvnite rămân în continuare acelea cu diamante, dar în absenţa lor poţi opta pentru cerceii în formă de ciorchine. Cerceii aceştia trebuiesc purtaţi la o coafură cu părul scurt sau lung, pentru a evidenţia cât mai mult linia feţei.
Colierele rămân în trend, doar că sunt supradimensionate, ajungând chiar până în zona umerilor. Dacă în trecut acestea se purtau cât mai lungi, pentru 2015 designerii recomandă purtarea acelora la baza gâtului. Colierul anului este format din pietre şi mărgele colorate, metale aurii sau modele tribale, pentru ca purtătoarea lui să fie mereu în centrul atenţiei.

Culorile care se poartă toamna-iarna acesta sunt:

1. Burgundia
Vişiniu clasic nu e în tendinţele actuale, dar e genial pentru toamna / iarna 2015/2016. Culoarea este perfectă dacă doriţi să transmiteţi profesionalism, încredere şi să fiţi în ton cu paleta acestui sezon.

  

3. Cenuşiu
Altă culoare care este o tendinţă de top. Pentru a fi mai specific, este o nuanţă de gri. Culoarea este asociată cu stabilitate, securitatea, stil si lux.

 2. Pasteluri
Delicată şi fermecătoare, culorile pastel în toamna ocupă un rol-cheie în acest sezon şi sunt contrastul perfect tradiţional pentru garderoba de toamnă-iarnă. Pentru a fi chic, stiliştii recomandă să le combinăm cu ţesaturi sofisticate, de lux.
4. Culoarea pielii
Culorile pielii în gama frumoasă de nuanţe de bej sau roz, se apropie de saturaţie şi pastel, va adauga stil, eleganţă şi rafinament.

Felul în care arăți este cartea ta de vizită. Într-o seară specială, cu atat mai mult, poți atrage toate privirile admirative dacă alegi rochia care ți se potrivește. Și, pentru ca felul tău de a fi să se potrivească cu stilul rochiei alese, cea mai inspirată tactică este să iți alegi rochia de seară în funcție de zodie!
Așadar, pentru că zodia iți aduce anumite trasături caracteristice care pot fi puse frumos în valoare, află ce rochie de seară ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal care te influentează!

Rochii de seară pentru femeia Berbec

Ești o femeie puternică, căreia îi place să iasă în evidență prin ceea ce face și stie cum să își farmece auditoriul. Mai mult, ești feminină și îți poartă noroc nuanțele fresh, în tonuri naturale.
Ți se potrivesc rochiile cu croieli îndraznețe sau materiale grele.

Rochii de seară pentru femeia Taur

Ești ambițioasă și iți place să-ți etalezi cumva bunăstarea. Asta se vede și în rochiile opulente pe care le porți și care iți poartă noroc dacă au nuanțe pămantii sau tonuri de portocaliu.
Alege rochii cu volane, valuri de material, umeri plini sau cu pietre aplicate.

Rochii de seară pentru femeia Gemeni

Ești atentă cu aspectul tău, iți place să fii informată despre tendințe. Uneori șochezi, dar în sensul bun al cuvantului.
Ți se potrivește orice ton al culorilor albastru sau galben și rochiile cu design fie futurist, fie îndrazneț, dar oricum, cu croieli aparent imposibile.

Rochii de seară pentru femeia Leu

Ești puterniă și creativș așa că ai nevoie de o rochie din material greu, cu linii și volume inedite. O rochie cu care să atragi atenția, așa cum îți place, și pe care este posibil să dai oricat dacă iți vine de minune.
Îți poartă noroc culorile roșu, portocaliu și auriu.

Rochii de seară pentru femeia Balantă

Ești aproape dependentă de aprecierea celor din jur așa că rochia pe care o porți trebuie să te transforme într-o apariție. Totodată, rochia trebuie să evidențieze o armonie de forme, volume și finețe.
Ar fi ideal ca rochia să aibă nuanțe de albastru sau vernil pentru că te vor pune intr-o lumină specială și iți vor purta noroc. 

Rochii de seară pentru femeia Săgetător

Atunci cand mergi la o petrecere, nu pleci de acasă pană nu ești sigură că nu porți de două ori aceeași rochie printre cunostințe și că vei fi în centrul atenției lor. Ți se potrivesc rochiile în tendințe dar cu croieli cuminți și care să iți avantajeze formele corpului.
Rochiile îți poartă noroc dacă au culoarea bleumarin sau nuanțe de albastru.

Rochii de seară pentru femeia Varsător

Chiar și atunci cand nu stai bine cu banii, tot vrei să ai cea mai frumoasă rochie și nu te lasi pană nu o cumperi. Rochia potrivită pentru tine are o croială inedită, este o combinație reușită între vechi și nou și iți pune în valoare formele.
Îți poartă noroc și te pune în valoare dacă are nuanțe de albastru sau gri.

Rochii de seară pentru femeia Rac

Ești sensibilă, romantică, preocupată tot timpul să arate bine chiar și pentru o mică plimbare pe langă casă. Îți plac bijuteriile și materialele fine, indiferent că sunt grele sau fluide.
Îți poartă noroc culoarea argintie și orice ton de albastru.

Rochii de seară pentru femeia Fecioară

Ești atentă la detalii, dar și elegantă, așa că ai nevoie de o rochie simplă și totusi specială, cu croieli de bun gust și cu un aer proaspăt.
Îți place să fii o prezentă de remarcat și rochia ți-ar purta noroc dacă ar avea culoarea portocaliu, galben sau nuanțe tomnatice.

Rochii de seară pentru femeia Scorpion

Cand vine vorba de rochii, cauți ceva clasic îmbinat cu modern și siguranța liniilor de croiala despre care știi deja că te avantajează. În plus, rochiile tale trebuie să fie feminine, puțin elegante, puțin provocatoare.
Te avantajează și iți poartă noroc rochiile în nuanțe de roșu, violet și verde.

Rochii de seară pentru femeia Capricorn

Nu pui mare preț pe vestimentație sau farduri dar reusești să fii o prezentă plăcută. Ți se potrivesc rochiile cuminți, în linii simple dar elegante.
Dacă vrei să îți și poarte noroc, alege pentru evenimentele speciale rochii în nuanțe pastelate, iar pentru petrecerile între cunoscuți rochii de culoare negru sau indigo.

Rochii de seară pentru femeia Pești

Ești romantică, visătoare, demnă de poveștile cu prinți. Exact așa trebuie să fie și rochia ta: scurtă, medie sau lungă dar cu siguranța din materiale fine și fluide, care urmăresc discret linia corpului.
Rochiile te avantajează cand au nuanțe de verde sau albastru.