TUdor Community of High Education
Publicație online semestrială pentru adolescenți 

TUCHE

                            
                                    Numarul 4 - februarie 2016

Doc a colaborat cu Smiley pentru noua piesă "Pierdut Buletin" - TEASER VIDEOCLIP

     ”Pierdut Buletin” este noua piesă a lui DOC de la CTC. Melodia a fost înregistrată împreună cu Smiley și face referire la un fenomen social de actualitate: pierderea identității. Pentru promovarea single-ului, a fost dezvăluit un scurt fragment din videoclip, ce anunță lansarea vizualului la începutul lunii decembrie.

     DOC, unul dintre cei mai apreciați rapperi ai industriei muzicale românești, lansează primul single în colaborare cu Smiley: "Pierdut Buletin". Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley.    

      Single-ul "Pierdut Buletin" face referire la un aspect actual al societății în care trăim. Versurile melodiei vorbesc despre pierderea identității și despre faptul că ne concentrăm tot mai puțin pe lucrurile care ne individualizează, urmând zi de zi un traseu standardizat.

      Piesa "Pierdut Buletin" anunță lansarea unui nou album. Melodia se va regăsi pe discul ”DOC și Motzu în HD”, ce va fi lansat prin intermediul HaHaHa Production, Facem Records și Cat Music. Pe noul material discografic vor fi incluse 18 track-uri.  


Carla's Dreams despre hit-ul Sub Pielea Mea, videoclipul controversat

   Băieții de la Carla's Dreams au lansat în 20 ianuarie cel mai nou single din carieră, și tot internetul a explodat. Intitulat „Sub Pielea Mea”, împreună cu hashtag-ul „eroina”, care a devenit al doilea cel mai rostit cuvânt de români în ianuarie, după „Cristi”,a ajuns în timp record să fie un nou hit pentru moldoveni. A ajutat și faptul că a venit la pachet cu un videoclip mega hot, dar cine se plânge? Eu nu.

   Piesa a dovedit că „mascații” din pop-ul românesc sunt foarte axați pe ideea de a scoate cât mai multe hit-uri și în 2016. Asta după ce anul trecut au fost constant în topurile din România cu piese ca „Te Rog” sau „Cum ne noi”. Spre deosebire de cele două lansate în 2015, noua piesă a avut succes chiar și la publicul din underground, și a dat naștere la o tonă de crize existențiale printre hipsterii care au realizat în unison că e pe filmul lor.